Trgovina

peseki
JASTUK PSIĆ 1god
listopad 13, 2016
spavanje
MASKA ZA SPAVANJE
studeni 5, 2016
Show all
sjedenje

JASTUK ZA SJEDENJE (ANTIHEMEROIDNI)


26.00    195.90 kn


MATERJAL: unutarnji 100%pamuk
vanjski 100%pamuk (navlaka se skida i periva je)
DIMENZIJE: 35x35cm
promjer rupe 11cm
Jastuk je krojen po stolici.

Kategorija: .
Opis

Jastuk je okruglog oblika sa rupom u sredini i punjen je ljuskicama od heljde. Ublažava pritisak na osjetljivim mjestima dok sjedite, pa je stoga savršen za ljude koji imaju analne bolove, hemeroide, prostatitis, kod preloma trtične kosti, bola u trtičnoj kosti, a pogodan je i za trudnice.
Poboljšava udobnost sjedenja bilo da ste u kući, uredu, automobilu ili kamionu.
Jastuk za hemoroide koristi se kada sjedite na bilo kojem mjestu u kući (pod, fotelja, krevet, stolica, kauč…). Kod osoba sa bolovima u kralježnici jastuk sa rupom smanjuje bol, jer kralježnica visi u rupi, a donji dio kralježnice ima slobodnu cirkulaciju krvi. Jastuk prikladan je za korištenje na radnom mjestu i primjeren za sve oblike radnih stolica.Jastuk u automobilu prikladan je za sve vrste auto sjedala. Posebno je koristan osobama koje svoje radno vrijeme provode za volanom poput profesionalnih vozača.Jednostavan je i prirodan, a radi za dobrobit vašeg zdravlja upravo kada sjedite.
Izrađen je od pamučnog materijala i na svakom jastuku postoji otvor kroz koji se može odvojiti višak heljdinih ljuskica. Navlaka za jastuk je također od pamučnog materijala.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “JASTUK ZA SJEDENJE (ANTIHEMEROIDNI)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *