Trgovina

screenshot_2016-11-17-16-01-40
Vratni jastuk za putovanje punjen ljuskicama heljde
rujan 22, 2016
Show all
5

Jastuk od heljdinih ljuskica

5 od 5 Na temelju 3 ocjena
(3 recenzije korisnika)


17.00 57.00    128.09 kn


Pravo na reklamacije korisnik stječe ako:

roba nije isporučena po uputama iz narudžbe
isporučena roba ne odgovara standardima
je došlo do oštećenja prilikom isporuke
Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan da usporedi primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer naknadne reklamacije se neće uvažavati.
Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

Očisti
SKU: n/a. Kategorija: .
Opis

Heljda postoji kao neoljuštena i oljuštena. Oljuštena heljda, odnosno njene ljuskice, koriste se kao punilo za jastuke koji imaju antialergijska svojstva, sprečavaju glavobolje i bol u vratnoj kralježnici.

U ponudi imamo jastuke punjene termički obrađenim ljuskicama heljde iz domaćeg uzgoja i to različitih dizajna i dezena pamučnih materijala za razne primjene, naravno, raznih veličina.

Zbog higijenske razloga i korona virusa ne vršimo povrate.
Hvala na razumijevanju ❤

Dodatne informacije
Dimenzija

30×40, 40×50, 50×70, 60×80

Sa lavandom?

Da, Ne

Recenzije (3)

3 recenzije za Jastuk od heljdinih ljuskica

 1. 5 od 5

  :

  Kupila sam prije par mjeseci ovakav jastuk zbog problema s vratnom kralježnicom – budila sam se s utrnutim prstima na rukama. Otkako ga koristim više uopće nemam tih problema. Zaista sam jako zadovoljna, namjeravam kupiti jedan manji da ga mogu nositi sa sobom na putovanja.

  • :

   Hvala Vam ❤️

 2. 5 od 5

  :

  Nakon pročitanih iskustava na Facebook službenoj stranici heljdinih jastuka, odlučila sam se isprobati jastuk. Nakon oduševljenja istim, koji je značajno poboljšao kvalitetu sna i smanjio bolove u vratnoj kralježnici narucila sam jastuke za djecu, a potom i za vrlo skeptičnog supruga koji je do tada spavao isključivo na pernatim jastucima.
  Svi smo oduševljeni heljdinim jastucima zbog udobnosti, prilagodbe i prozračnosti jastuka.
  Ukoliko želite kvalitetan san, tople preporuke za kupovinu ovih jastuka odraslima, a i malenima. Ovim putem veliko hvala Heraclei na predivnim jastucima, širiti cemo dalje dobar glas

  • :

   Hvala Vam ❤️

 3. 5 od 5

  :

  Fenomenalan proizvod! Uvelike je mi je pomogao smanjiti znojenje i bolove u vratu s time i poboljsao kvalitetu sna i potrebnog od.mora. Vrlo lako se prilagodi vratu i glavi, nema vise bolova niti utrnutosti, kako kod mene tako i kod uze obitelji. Preporuka! Iznimno lako se odrzava.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *