O nama

O nama

Heraclea, obrt za proizvodnju i trgovinu, otvoren je 2016.godine.

Isprva je zamišljen samo kao trgovina prehrambenih proizvoda domaćih OPG proizvođača. Suradnjom sa hrvatskim OPG proizvođačima, naišli smo na heljdu, zanimljivu „zaboravljenu“ biljku iz reda žitarica koja ima svoju raznoliku primjenu, između ostalog i kao punilo za jastuke, koje smo odlučili proizvoditi.

Heljda daje tamni aromatični med, čaj od heljde pomaže kod poremećaja probavnih organa (hemeroida i tankog crijeva), poboljšava pamćenje i cirkulaciju, pomaže dijabetičarima. Heljda postoji kao neoljuštena i oljuštena. Oljuštena heljda, odnosno njene ljuskice, koriste se kao punilo za jastuke koji imaju antialergijska svojstva, sprečavaju glavobolje i bol u vratnoj kralježnici.

U ponudi imamo jastuke punjene termički obrađenim ljuskicama heljde iz domaćeg uzgoja i to različitih dizajna i dezena pamučnih materijala za razne primjene, naravno, raznih veličina.

Tu je i neizostavna, prirodna kozmetika na bazi smilja, koja je jedinstvena po svom sastavu i kvaliteti.

U trgovini i web shopu, možete pronaći proizvode hrvatskih proizvođača; prirodnu kozmetiku na bazi smilja, med, propolis, čajeve, džemove raznih vrsta, sokove, rukotvorine, te jastuke punjene ljuskicama heljde.

Nadamo se da će te pronaći nešto za sebe.