Trgovina

spavanje
MASKA ZA SPAVANJE
studeni 5, 2016
3
JASTUCI ZA DJECU I BEBE 2god ,
studeni 9, 2016
Show all
bebe1
bebe

JASTUK ZA TRUDNICE I DOJILJE (punjen ljuskicama heljde)


50.00    376.73 kn


Jastuk je različitih dezena i ne može se birati uz njega ide GRATIS torba kako bi ga mogli ponjeti kuda god idete te navlaku koja se može skinuti i oprati.
SASTAV:unutarnji materjal 100% pamuk
vanjska navlaka 100% pamuk
PUNILO: ljuskice heljde 100%
DIMENZIJE:jastuk
torba

Opis

Buduće majke mogu ga koristiti već u trudnoći i to posebno u zadnjem tromjesečju kada trudnički trbuh postaje veći i teži kako beba napreduje.
Primjetno će olakšati ležanje na boku tijekom odmora ili spavanja. Tada ga jednostavno obgrlite nogama dok jednim krajem podupirete trbuh. U ovom položaju nećete osjetiti težinu trbuha niti opterećenje na kralježnicu.

Jastuk za dojenje može biti od velike koristi odmah nakon poroda. Novorođene bebe najmirnije su u majčinom naručju jer tako osjećaju miris kože, dojki i ritam tijela što im ulijeva osjećaj sigurnosti.
Majka će se odlično odmoriti i istovremeno zadovoljiti djetetove potrebe dok leži na leđima s bebom na svom trbuhu u kontaktu koža na kožu. U ovom položaju dojke su spremne za hranjenje, a majka se može potpuno prepustiti odmoru koristeći jastuk za dojenje kao oslonac za ruke. U ovako sačinjenom kanuu od majčinog tijela beba će uživati.

Prilikom dojenja jastuk za dojenje služi kao oslonac za bebu što znači manje opterećenja na majčine ruke. Jastuk je tako oslonac i za majčine ruke kojima ona samo lagano pridržava dijete. Kod dojenja je važno zauzeti udoban položaj i tada najprije namjestiti jastuk, a zatim dijete.
Jastuk se može koristiti sprijeda (položaj kolijevke ili unakrsni položaj kolijevke), na boku (položaj nogometne lopte) ili oko leđa kao oslonac.
Jastuk za dojenje ujedno služi kao zaštita bolne rane od carskog reza prilikom dojenja, ali može poslužiti i majkama koje su imale epiziotomiju (urez međice) tako da ga podmetnu pod donji dio leđa kako bi prilikom sjedenja izbjegle pritiska na ranu.

Kada beba naraste jastuk može poslužiti kao ogradica koja će spriječiti pad djeteta s kreveta/krevetića .

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “JASTUK ZA TRUDNICE I DOJILJE (punjen ljuskicama heljde)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *